Tenisový turnaj ATP Croatia Open v Umagu obohatí exhibice Agassi - Ivanišević

Tenisový turnaj ATP Konzum Croatia Open se bude konat od 15. do 24. července v istrijském letovisku Umagu.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Tenisový turnaj ATP…
Publikováno: 08.07.2016

Účast vynikajících tenistů, dvě skvělé exhibice, bohatý gastronomický program, největší hvězdy zábavní scény, světové proslulí DJ-ové – tak vypadá pozvánka na letošní 27. ATP Konzum Croatia Open, který se bude konat od 15. do 24. července v istrijském letovisku Umagu.



Mezi hvězdami turnaje jsou zastoupeni především Italové, mezi nimi několikanásobný účastník turnaje v Umagu a miláček zdejšího publika Fabio Fognini a dále Andreas Seppi, také další častý host zdejšího turnaje. Španělský tenis budou reprezentovat Nicolas Almagro, Pablo Carreno Busta a Guilermo Garcia-Lopez. Z Uruguaye přijede Pablo Cuevas a nebude chybět ani český hráč Jiří Veselý. Chorvatský tenis zastoupí Frank Škugor a Nikola Mektić.

Největší osobnost turnaje, Andre Agassiho, diváci uvidí v exhibičním turnaji s další někdejší světovou špičkou, Chorvatem Goranem Ivaniševićem. Oba se utkají v sobotu 16. července 24 let po jejich slavném finále ve Wimbledonu, které skočilo vítězstvím Agassiho. Goran Ivanišević se díky vítězství ve Wimbledonu před patnácti lety stal nejúspěšnějším chorvatských tenistou vůbec.

Součástí letošního programu bude již posedmé Festival chutí, vůní a barev Istrie, tzv. Istria Gourmet Festival, který představí nabídku autochtonních istrijských vín, pršutu, sýra, lanýžů, istrijského panenského oleje a dalších skvělých produktů úrodné istrijské země. Typické istrijské pokrmy a jejich četné variace připraví na místě šéfkuchaři nejlepších istrijských restaurací.

Pestrý program ATP Cratia Open promění Umag mezi v atraktivní středisko sportu a letní zábavy.

Informace: Croatia Open Umag


Zdroj informací:


Mohlo by vás zajímat