Kemp Lanterna - ideální místo pro dovolenou se psem

Kemp Lanterna (Lanterna Premium Camping Resort) rozšířil svoji nabídku o zařízení určené pro pobyt rodin se psy, které se nazývá Happy Dog Premium Village.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Kemp Lanterna -…
Publikováno: 10.04.2018

Již v loňském roce kemp Lanterna (Lanterna Premium Camping Resort) rozšířil svoji nabídku o zařízení určené pro pobyt rodin se psy, které se nazývá Happy Dog Premium Village. Je tvořeno osmnácti novými plně zařízenými mobilními domky a vybavenými pro pohodlný pobyt jak majitele psa a jeho rodinu, tak – a to především – pro komfort psa.

Lanterna Premium Camping Resort, patřící podle německého autoklubu ADAC i Chorvatského sdružení kempů k nejlepším kempům na Jadranu, se nachází v letovisku Lanterna u Poreče, na severozápadním pobřeží Istrijského poloostrova blízko městečka Taru.

Klimatizované mobilní domky jsou dvojího typu. Ty větší "Happy Dog Premium Family" mají kapacitu šest dospělých osob a dvě děti a disponují 38 metrů čtverečných obytné plochy, ty menší "Happy Dog Premium" jsou pro čtyři dospělé a dvě děti s celkovou obytnou plochou 32 metrů čtverečných. Obývací místnost s navazující kuchyní poskytuje dostatek prostoru pro lidi i psa. K vybavení patří kromě odpovídajícího počtu ložnic, dvou koupelen se sprchou, satelitní televize, mikrovlnné trouby, lednice i pelíšek pro psa.

Mobilní domky jsou vzájemně odděleny jen vegetací. Každá disponuje vlastní velkou krytou terasou s ohrazením, pohodlným vybavením (sedací souprava a lehátka), grilem a psí boudou. Nabízejí krásný výhled na moře a na ústí řeky Mirny Všude v okolí je dostatek zeleně.

Je až neuvěřitelné, jakými "vychytávkami" pro psy je Happy Dog Premium Village vybaveno. Jsou tu hřiště psy, prostory pro výcvik, prostor pro hlídání psů, oblázková a skalnatá pláž a vodní park. Nechybí ani obchod s potřebami pro psy a "salon krásy" pro psy s možností stříhání a jejich úpravy. Resort umožňuje psím kamarádům člověka zábavný a bezpečný pobyt u moře, v moři i na pobřeží.

Výhodná poloha Taru na Istrijském poloostrově umožňuje i příjemné vycházky a kratší výlety jak do pobřežích letovisek Porečské riviéry, tak do istrijského vnitrozemí (Tar, Vabriga, Višnjan, Kaštelir a další).

Happy Dog Premium Village je zkrátka ideálním místem pro pobyt rodinu, která si chce užívat dovolenou na pobřeží Jadranu i se se svým čtyřnohým přítelem.


Zdroj informací:


Diskuze k článku

Jana Valová
Jana Valová
13.11.2018 22:12:09

My jsme byli v Poreči letos začátkem sezóny a bylo tam moc krásně. I počasí nám vyšlo dokonale. Jelikož máme rovnou dva pejsky tak taky vždy řešíme ubytování s ohledem na ně. Byli jsme ubytováni v apartmánu http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/porec/apartmani-grujic/ My moc nejsme na to kempování a v této podobě, raději si vždy vybereme nějaký apartmán, kde máme soukromí a hlavně tam můžeme mít ty naše chlupáče. Tady to bylo super, měli jsme to tam celé pro sebe. I s velkou zahradou.

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat