Za pochoutkami rychlého občerstvení na "Fažana Street Food Festival"

V istrijské Fažaně se bude celý víkend konat "Fažana Street Food Festival", kde budou nabízeny dobroty rychlého občerstvení z masa a ryb za přijatelné ceny od 25 do 40 kun.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Za pochoutkami…
Publikováno: 14.09.2018

V istrijské Fažaně se bude celý víkend konat "Fažana Street Food Festival", kde budou nabízeny dobroty rychlého občerstvení z masa a ryb, domácí pečivo a zmrzliny i různé nápoje, a to za přijatelné ceny od 25 do 40 kun. Samozřejmě nebude chybět ani zábava, hudba, soutěže a hry všeho druhu.

Fažana
Fažana

Akci poprvé pořádá Turistické sdružení Fažany ve spolupráci s místními majiteli pohostinských podniků a zve všechny návštěvníky do festivalového areálu na pláži Dječje igralište jižně od centra Fažany, kde bude program probíhat od pátku 14. září do neděle 16. září vždy od 12 do 23 hod.

K ochutnání budou nejen klasické fast food pokrmy, jako jsou burgery, bagety s masem, smažené ryby, kuřecí křídla, sardinky na roštu nebo v burgeru, ale také neobvyklé speciality a kombinace, které představí fažanské restaurace La Bodega, Amfora, Plavi, Batana, Fasana, Feral, Luna, Vasianum, Re del Gelato, Beach bar Shark a Kristina Hudak. Proč neochutnat třeba burger se srnčím masem, cheese cake mojito nebo burger s hovězím masem, lanýžovým krémem, karamelizovanou cibulí? Na milovníky piva čeká fažanské pivo z minipivovaru a kdo má rád koktejly, vybere si z celé řady různých variací.

Zájemci se mohou zúčastnit i dílen kreativního vaření, kde známí kuchaři nechají nahlédnout do tajů svého umění. Děti si přijdou na své při hrách, soutěžích nebo dílnách "Malá kuchařka pro děti" nebo "Cirkusové triky" a když se budou chtít osvěžit, mohou si odskočit vykoupat se do moře nebo si pohrát na hřišti.

Informace (TZ Fažana): Fažana Street Food Festival

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Fažana


Zdroj informací:

  • Turistické sdružení obce Fažana (Turistička zajednica Općine Fažana): www.infofazana.hr

Mohlo by vás zajímat