V Poreči se koná plavecký závod "Porečský delfín aneb plavání pro všechny"

Jedna z nejoblíbenějších letních sportovně-zábavních akcí v Istrii je beze sporu rekreační plavecký maratón "Porečský delfín", který se již sedmnáctým rokem pořádá v Poreči, největším středisku cestovního ruchu v Istrii.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... V Poreči se koná…
Publikováno: 01.09.2016

Jedna z nejoblíbenějších letních sportovně-zábavních akcí v Istrii je beze sporu rekreační plavecký maratón "Porečský delfín" (Porečki delfin), který se již sedmnáctým rokem pořádá v Poreči, největším středisku cestovního ruchu v Istrii. Letos se uskuteční v sobotu 3. září.

Poreč
Poreč

"Porečský delfín" je plavecký závod, kterého se může zúčastnit úplně každý. Start je na městské pláži před hotelem Pical a plave se na 1 500, 3 000 a 5 000 metrů. Kdo by nevydržel celý úsek, nemusí mít strach, neboť na trati budou stále hlídkovat čluny, které se o něj postarají. Plavcům mohou pomáhat různé podpůrné prostředky jako nafukovací matrace, ploutve atd.; může plavat jakýmkoli stylem, rychle, pomalu, ve skupině, sólo apod. Na startu jsou i šatny. Do závodu je možné se zapojit v době od 9.30 do 15 hod. Stačí jen se dostavit na start a zaplatit startovné 50 kun. Maratón končí v 17 hod., pak následuje odměňování účastníků, přičemž každý dostane medaili a triko.

Kdo se zaregistruje do pátku 2. září, může se zúčastnit Carbo Loading Party pro všechny účastníky Porečského delfína, která se koná od 20 hod v Beach Baru Tequila (100 metrů od místa startu). Do 20 hod. tu dostane zdarma těstoviny nebo pizzu a nealkoholický nápoj dle vlastního výběru. Hrát bude DJ Giancarlo.

Tradičně se ve stejném termínu koná mistrovství Chorvatska v dálkovém plavání CRO-CUP a regata plachetnic ve třídě Laser 4,7 a Laser Radial.

Podrobné informace: Porečki delfin

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: www.ckvt.cz


Zdroj informací:

Mohlo by vás zajímat