MTV SummerBlast Festival 25. - 26. srpna v Poreči

MTV, nejznámější světová hudební televize, bude od 25. do 26. srpna v Poreči pořádat druhý ročník MTV SummerBlast Festivalu, kde se představí nejproslulejší jména světové dance a pop hudební scény.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... MTV SummerBlast…
Publikováno: 22.08.2017

MTV, nejznámější světová hudební televize, bude od 25. do 26. srpna v Poreči pořádat druhý ročník MTV SummerBlast Festivalu, kde se představí nejproslulejší jména světové dance a pop hudební scény. Organizátoři letos slibují ještě více zábavy, emocí a energických vystoupení. Připomeňme, že loni pro 10 000 návštěvníků hráli takové hvězdy jako Afrojack, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Zedd, Zeds Dead, Example, Jonas Blue, Lost Frequencies, Martin Jensen, Vanillaz.

Poreč
Poreč

MTV SummerBlast je hudební festival, který spojuje hudbu slunce a moře. Návštěvníci tak zažijí nezapomenutelnou letní zábavu při poslechu nejvýznamnějších představitelů taneční hudby a Djů. Mohou se těšit na zvláštní vystoupení amerického herce, producenta a rappera Willa Smithe a jeho přítele a spoluhráče DJ Jazzy Jeffa, kteří letos ohlásili velký návrat jejich projektu "Fresh Prince of Bel-Air" a letos v létě spolu odehráli několik koncertů na evropských festivalech. Kromě tohoto velkého reunionu se představí hvězdy světových hitparád, například Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry, Far East Movement a Rewire & Varski.

Návštěvníky čeká jedinečný víkend, muzikou našlapaná show a skvělá atmosféra na závěr letní turistické sezóny v jedné z nejznámějších evropských letní destinací – v Chorvatsku.

Oficiální after-movie: MTV SummerBlast Aftermovie 2016

Informace: MTV SUMMERBLAST 2017

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Poreč


Zdroj informací:



Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat