Září je ideální čas pro návštěvu adrenalinového parku

"Adrenalin Park Crikvenica" se rozkládá na 5 500 metrech čtverečných přímo v centru Crikvenice, v sousedství hotelu Omorika. Jeho lanové centrum nabízí ke zdolání tři různě náročné trasy.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Září je ideální čas…
Publikováno: 14.09.2017

V září, kdy už není takové vedro a počasí nemusí být na celodenní koupání příznivé, je možné se věnovat i jiným aktivitám. Lze se vypravit na výlet podél pobřeží či do vnitrozemí, navštívit historické památky, zahrát si tenis nebo zkusit některé adrenalinové atrakce, například adrenalinové parky. Jeden z nich se nachází v oblíbeném severojadranském letovisku Crikvenica.

"Adrenalin Park Crikvenica" se rozkládá na 5 500 metrech čtverečných přímo v centru Crikvenice, v sousedství hotelu Omorika. Jeho lanové centrum nabízí tři různě náročné trasy. Návštěvník postupně zdolává překážky zavěšené na lanech mezi stromy a odpočinout si může na pevných dřevěných platformách. Pro děti a začátečníky je určena "Malá stezka" ve výšce 1 metr s 22 překážkami,15 platformami a malou lanovou skluzavkou "zip line". Středně těžká "Velká stezka" pro osoby minimální výšky 145 centimetrů je vedena ve výšce 4 až 5 metrů a zahrnuje 45 překážek, 30 platforem a velkou lanovou skluzavku "zip line". Nejtěžší,"Extrémní stezku" mohou vyzkoušet jen zkušení návštěvníci s minimální výškou 160 centimetrů. Zdolávají ve výšce 7 až 8 metrů 23 překážek, 14 platforem a velkou lanovou skluzavkou "zip line".

V adrenalinovém parku se lze věnovat i paintballu, fotbalu v kleci, boxu, aerotrimu, zápasu sumo, skákání na trampolíně, stolnímu tenisu nebo minigolfu. Nabídka je skutečně široká a napovídá, že se návštěvník určitě nebude nudit.

Informace: Adrenalin Park Crikvenica


Zdroj informací:


Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat