Festival minipivovarů v Zadaru - "Craft Beer Festival Zadar"

Milovníci piva mohou na jednom místě ochutnat šedesát druhů řemeslných piv od více než patnácti chorvatských minipivovarů.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Festival…
Publikováno: 04.09.2018

Milovníci piva mohou na jednom místě ochutnat šedesát druhů řemeslných piv od více než patnácti chorvatských minipivovarů. Na festivalu budou přítomni majitelé a sládci z každého pivovaru, kteří budou zájemců podávat informace o výrobě a vaření piva. Cílem celé akce je propagace minipivovarů a lokální pohostinské nabídky. Letošního ročníku se zúčastní i dva minipivovary přímo ze Zadaru: Donat a Brlog.

Zadar
Zadar

Chorvatsko v současné době zažívá revoluci minipivoarů, protože za poslední léta po celé zemi vzniklo více než čtyřicet minipivovarů a mnohé z nich se již proslavily i v zahraničí. Jejich hodnocení si můžete prohlédnout na stránkách Ratebeer.com. K nejznámějším a nejoblíbenějším chorvatským minipivovarům patří:

 

Festival se koná od 6. do 9. září na zadarském nábřeží (Riva). Kromě degustace piva je připravena i ochutnávka domácích specialit.

Na festivalu nebude chybět ani hudební program: VOJKO V (6.9.), SEXYMOTHERFUCKERS / FISH FACTORY (7.9.), DETOUR (8.9.), DJ´S: RAW SYNDICATE BOOKING CREW (6.9 - 8.9.).

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Zadar


Zdroj informací:

  • Turistické sdružení města Zadaru (Turistička zajednica grada Zadra): www.zadar.travel

Mohlo by vás zajímat