Radka Šprochová
Radka Šprochová

jadranské moře máme rádi, jezdíme na různá místa již desítku let

Uživatel hodnotil místa

Omiš již dávno nepatří mezi poklidná místa. Vrátili jsme se zde po 8mi letech a z malebného místa, které jsme znali je jedno obrovské tržiště plné polských turistů. Cesty,chodníky, pláže i obchůdky jsou přeplněné. Nejen pláže v Omiši, ale také pláže v okolí Mimice, Čelina jsou plné polských turistů, kteří se opíjí přímo na plážích a večer dělají neskutečný rachot a "bordel". Do 30.6. to ještě bylo únosné, ale od 1.7. invaze poláků nabrala na intenzitě a jejich nechutné hlasité projevy i při koupání v moři odrazovala většinu lidí na pláži. Obrovské zklamání, do Omiše se již vracet nebudeme. ( pobyt 20.6-5.7. 2018 Omiš + Čelina )
04.07.2018
Úžasné místo, jedno z nejpěknějších v Chorvatsku. Opravdu doporučuji. Ubytování v soukromí i v Hotelu Zora je vždy ku spokojenosti celé rodiny. V Primoštěnu najdete vše - klid, zábavu, sportovní vyžití, dobré jídlo i "nezkažený" přístup k turistům.
01.07.2017
Pirovac je přes den moc pěkné malé městečko, večer máte kde posedět, obchůdky, kavárničky, restaurace. Mnoho různých pláží , teplé moře, místy ale zarostlé řasami. Pokud však hledáte odpočinek a klidné místo, pak bych tuto lokalitu nevolila. Máme dvě děti - 6 a 13 a nejsme jako rodina nijak nároční, jezdíme na dovolenou kvůli moři, slunci a hlavně odpočívat a pryč z ČR, dáme si také nějaké vinko a rádi se bavíme, ale na dovolené se chceme také vyspat. V Pirovaci se ale nevyspíte ( teda v nočních hodinách ), takže 3tí až 4tý den spíte přes den.
01.07.2017