V Poreči se představí světová jachtařská elita

Poreč bude hostit od 25. do 28. května závod "Croatia Match Cup" ve třídě katamaránů M32. Tato regata bude součástí světového jachtařského seriálu "World Match Racing Tour", jehož se účastní nejlepší jachtaři světa.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... V Poreči se…
Publikováno: 05.04.2017

Porečská zátoka Peškera, která se nachází v těsné blízkosti historického centra města Poreče, bude hostit od 25. do 28. května závod "Croatia Match Cup" ve třídě katamaránů M32. Tato regata bude součástí světového jachtařského seriálu "World Match Racing Tour", jehož se účastní nejlepší jachtaři světa.

Poreč
Poreč

Organizátoři závodu "Croatia Match Cup Poreč" - agentury "Fakat" a "DMC Scandinavian Tours" podepsaly společně s vlastníkem licence, švédskou společnosti "Aston Harald AB" čtyřletou smlouvu. V Poreči se letos pojede jedna z kvalifikačních regat a dvě nejlepší posádky postoupí na mistrovství světa v USA. V následujících letech se budou v Poreči konat regaty mistrovství světa.

Závody "World Match Racing Tour", nazývané jachtařskou "Formulí 1", bývají doprovázeny rozmanitou zábavní a gastronomickou nabídkou. Nejinak tomu bude i v Poreči. Návštěvníci budou moci při sledování závodu katamaránů ochutnávat výborná chorvatská vína a speciality ze všech koutů Chorvatska. Kromě toho organizátoři připraví koncerty hudebních hvězd, Extreme park, Festival větru a řadu akcí pro děti.

Místní orgány spolu s hlavním sponzorem, kterým je hotelový podnik Valamar Riviera, věří, že tato prestižní sportovní akce přispěje k propagaci Poreče jako atraktivní turistické destinace a bude také skvělou příležitostí k zahájení letní turistické sezóny.

Informace: World Match Racing Tour.

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Poreč


Zdroj informací:

Diskuze k článku

Roman Moudrý
Roman Moudrý
25.04.2017 16:45:07

A zase to nestihneme ..... tak snad v červnu beach volejbal

Mohlo by vás zajímat