Staré bungalovy v letovisku Njivice budou nahrazeny luxusními vilami "Marbera Flora Green Villas"

V turistickém středisku Njivice na severozápadním pobřeží ostrova Krk se dokončuje nový komplex osmdesáti "lesních" vil, který přivítá první návštěvníky v letošní turistické sezóně.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Staré bungalovy v…
Publikováno: 23.04.2018

V turistickém středisku Njivice na severozápadním pobřeží ostrova Krk se dokončuje nový komplex osmdesáti "lesních" vil, který přivítá první návštěvníky v letošní turistické sezóně. Projekt hotelového podniku Njivice představuje nejambicióznější a největší novou turistickou nabídku na ostrově. Jedná se o komplex osmdesáti moderních vil postavených v lesním přírodním prostředí blízko moře na místě, kde v sousedství hotelu Beli Kamik stávalo již dosloužilé sídliště jednoduchých bungalovů Flora.

Předností nového projektu nazvaného "Marbera Flora Green Villas", je především jeho nová architektura, lesní prostředí a architektonické řešení celého komplexu, v němž jsou vily umístěny. Jedná se o moderně zařízené vily o kapacitě dvě až osm lůžek, s velkými skleněnými plochami a velkou terasou, která navazuje na přírodní okolí. Mezi jednotlivými vilami je dostatek prostoru, aby se zachoval pocit intimity. Prostor obývacího pokoje a kuchyně je umístěn v přední části vily a svým prosklením navazuje na okolní přírodu. Soukromá intimní část je umístěna vzadu.

Hotelový podnik Njivice investoval do projektu Marbera Flora Green Villas 80 milionů kun. Další nemalé prostředky směřovaly do rozšíření a zkvalitnění služeb kempu Njivice. V kempu přibylo patnáct nových mobilních domků, o které je na turistickém trhu stále větší zájem. Některé z těch nejluxusnějších v první řadě u moře budou mít i vlastní bazén. Dokončen bude i „centrální park“ s novými bazény pro děti atrakcemi a hřištěm.

Investiční činnost hotelového podniku pro letošní rok se zaměřila i na hotel Beli Kamik, který se chce v budoucnu ucházet o zařazení do luxusní čtyřhvězdičkové kategorie.


Zdroj informací:


Diskuze k článku

Frantisek Kral
Frantisek Kral
05.09.2018 14:48:03

Nejvíce jsou super

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat