Aktivní léto na ostrově Pagu - "Pag Outdoor Summer Weekend"

"Pag Outdoor Summer Weekend" nabízí celou řadu programů pod vedením zkušených kvalifikovaných sportovních trenérů

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Aktivní léto na…
Publikováno: 24.07.2020

Vzhledem k tomu, že na ostrově Pagu byly zrušeny téměř všechny kulturní a zábavní akce, vznikl velký prostor pro rekreační outdoorové sportovní aktivity. Ostatně ostrov Pag je známý širokou nabídkou provozování různých vodních i "suchozemských" sportů, z nichž si každý vybere podle svých preferencí. Díky síti pěších a cyklistických stezek lze nejlépe poznat všechny krásy ostrova, který má velmi různorodou krajinu: od prastarých olivových hájů, úrodných polí, romantického pobřeží se stovkami skrytých zátok až po "měsíční" krajinu a pusté horské oblasti. Jen cyklistických stezek je tu na 120 kilometrů!

Pag
Město Pag

Turistická sdružení z ostrova Pagu ve spolupráci se sportovními kluby připravila na červencové a srpnové víkendy návštěvníkům projekt aktivní turistiky "Pag Outdoor Summer Weekend", který nabízí celou řadu programů pod vedením zkušených kvalifikovaných sportovních trenérů. Na mnoha místech ostrova se organizují sportovní akce v různých druzích outdoorových sportů: v cyklistice, chůzi s trekingovými holemi (tzv. nordic walking), pěší turistice, trailovém běhu, jízdě na mořském kajaku, windsurfingu, paddleboardingu (tzv. Stand Up Paddling - SUP), skalním lezení, jízdě na terénních čtyřkolkách a dalších aktivitách.

Program: Pag Outdoor Summer Weekend

Programy - tréninky jsou přizpůsobeny jednotlivým věkovým kategoriím. Cena je 70 kun na osobu. Vybavení lze si půjčit, např. kajak za 100 kun, ostatní vybavení za 80 kun. K účasti na tréninku je třeba se přihlásit na: Run Croatia.

Další nabídku sportovních aktivit najdete na stránkách turistických sdružení:

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: ostrov Pag


Zdroj informací:


Mohlo by vás zajímat